Kort Billeder

Højelsevej 41 - 4600 Køge

sag:2119LAND

Pris: 5.750.000 kr.

Adresse
Højelsevej 41
4600 Køge
KommuneKøge
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal150 m2
Grundareal42.606 m2
Udhusareal60 m2
Carportareal47 m2
Etager2
Stuer3
Værelser7
Byggeår/Ombygget1900/2005
Energimærke
Økonomi
Kontantpris5.750.000 kr.
Brutto32.509 kr.
Netto25.984 kr.
Årligt ejerudgift68.040 kr.
Månedlig ejerudgift5.670 kr.
Højelsevej 41 er beliggende i Ll. Salby en hyggelig lille landsby nordvest for Køge. Her er I tæt på skole, indkøb, uddannelsesinstitutioner, sygehus, letbane samt motorvej mod København (40 min). Der er ligeledes kun 5 minutter til Køges hyggelige Torv med butikker, cafeer, restauranter og biograf.

Ejendommen er beliggende på en charmerende grund på 4,2 hektar med en dyb remisse/skråning med en del træer omgivet af folde, hvor hestene kan færdes. Til ejendommen hører 2 staldlænger med mange fine hestebokse, sadelrum og foderrum m.v. Endvidere tilhørende ridebane. Der er flere udhuse samt læskure på grunden. Der er 2 indkørsler til ejendommen med holdeplads, overdækning samt garage til bilerne. Boligdelen er sammenhængende men alligevel opdelt med særskilte indgange. Boligarealet er opgjort til 531 m2 jf. energimærket fordelt over 3 boligenheder. På BBR er boligarealet opgjort til 350 m2. Der er en fælles gårdsplads til 2 af boligerne, som er omkranset af bygningerne. Boligerne har særskilte havearealer med terrasser. Lejligheden på første sal har balkon. Ejendommen har tillige et flot energimærke B.

Bolig 1: Entré med trappeopgang til 1. sal. Der er særskilt toilet og badeværelse. Køkken med hårde hvidevarer samt spisestue. Stor stue med brændeovn samt udgang til overdækket terrasse med swimmingpool. Endvidere ét værelse i stueplan. Første salen indeholder møblerbar repos, soveværelse med indbygget skab samt badeværelse med toilet og jacuzzi.

Bolig 2: Entré med bryggers. Køkken med hårde hvidevarer. Fordelingsgang med fliser. Stue med brændeovn samt udgang til have. Badeværelse med toilet, brus og vask. 3 værelser samt udgang til baggård. I forlængelse af bolig 2 findes et bryggers med diverse skabe samt håndvask.

Bolig 3: Der er entré med bryggers samt trappeopgang til 1. sal. Første salen indeholder køkken med diverse hårde hvidevarer samt spisestue. Stue med trægulve samt brændeovn. Badeværelse med toilet og brus. Værelse med trægulve samt udgang til stor, sydvendt balkon. Endvidere 2 værelser med trægulve samt garderobeskab. I stueetagen ét værelse delt i to mindre rum med skråloft. Gang med fliser samt et ufærdigt rum, hvor der kan etableres et badeværelse (klargjort med vand og afløb). I forlængelse af bolig 3 findes et skur med egen indgang.

Ejendommen er en stor ejendom med masser af muligheder med en god beliggenhed tæt på København og Køge.

Vi glæder os til at vise Jer Højelsevej 41.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge