Kort Plantegning

Loddervej 9 - 4684 Holmegaard

sag:2132LAND

Pris: 5.995.000 kr.

Adresse
Loddervej 9
4684 Holmegaard
KommuneNæstved
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal346 m2
Grundareal109.695 m2
Udhusareal50 m2
Carportareal55 m2
Etager2
Stuer3
Værelser12
Byggeår1917
Energimærke
Økonomi
Kontantpris5.995.000 kr.
Brutto35.142 kr.
Netto28.072 kr.
Årligt ejerudgift49.500 kr.
Månedlig ejerudgift4.125 kr.
Vi kan nu byde jer velkommen her på Loddervej 9 beliggende i Holme-Olstrup tæt på Næstved (15 min) samt hurtig forbindelse til motorvejen (15 min). Indenfor 10 minutter finder I både skole, indkøb og BonBon Land. Det er en super fredelig beliggenhed med skøn natur omkring, højt til himlen og med få naboer på en blind vej. Her kan drømmen om det gode liv på landet udleves. Her kan man bo flere familier sammen og have hestehold, Bed & Breakfast, liberalt erhverv eller håndværker virksomhed.

Via en stille vej ankommer man til ejendommen, som kan rumme den helt store familie eller flere generationer. Der er god plads ude som inde, og en tur rundt på grunden er helt fantastisk. Der er flere hyggelige terrassemiljøer. Jorden er et kapitel for sig selv og er indhegnet med folde og skov samt smuk sø, hvor der tillige er et rigt dyreliv i og omkring.

Ejendommen indeholder flere bygninger, hvor der pt. er indrettet 4 boligenheder. I bolig 1, findes stort bryggers, hall med loft til kip samt trappe til første sal. På første salen findes en repos samt stort værelse med altan. Endvidere et lyst værelse. Dejlig spisestue med brændeovn samt udgang til fælles gårdmiljø. Hyggelig tv-stue med gulvvarme. Endvidere flot køkken fra 2018 med hårde hvidevarer samt udgang til terrasse samt udsigt udover grunden. Derudover en entré med tilknyttet bad. Slutligt 2 fine værelser samt pænt badeværelse med gulvvarme. I bolig 2, findes entré, stort køkkenalrum med tv-stue og brændeovn samt 2 værelser og et badeværelse med gulvvarme. Bolig 3, er indrettet med entré og badeværelse samt tekøkken, stue/værelse og altan på første sal. Bolig 1, 2 og 3 er sammenhængende, og fungerer som bygning nr. 1 på BBR.

Herudover findes en særskilt bygning, som er indrettet til bolig med flot køkkenalrum delvist med loft til kip samt badeværelse med gulvvarme og en hems på førstesal. Denne bygning kan benyttes som teenageafdeling eller fx rytterstue m.v.

Derudover er der flot gildesal, som tidligere har været benyttet som gårdbutik og Bed & Breakfast. Denne bygning er indrettet med stort opholdsrum samt godt køkken med hårde hvidevarer samt disponibelt rum med brændeovn samt tilknyttet toilet. Bygningen har mange anvendelsesmuligheder, og fremstår præsentabel.

Endvidere er der holdeplads, vendeplads og overdækning til maskiner samt opbevaring ned langs hele maskinhallen. Den store hal er i den ene del er indrettet til værksted med port, højt til loftet samt kontor og fyrrum. Den anden del af hallen er indrettet til stald med bl.a. 9 hestebokse, løsdrift, toilet samt saddelrum. Fra stalden er der direkte udgang til en stor fold. I forlængelse af stalden findes overdækning til wrap-baller. Endvidere findes en ridebane på 20*60.

Alt i alt en dejlig og mulighedsrig landejendom, som skal opleves i virkeligheden. Ejendommen har tidligere været benyttet til B&B med mange overnatninger. Hjemmeside kan overtages såfremt dette måtte ønskes. Ejendommen overtages uden lejemål. Ring til os på tlf. 56 63 49 49 for en fremvisning. Vi glæder os til at høre fra jer.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge