Kort Plantegning

Bonderødvej 12 - 4640 Faxe

sag:2120LAND

Pris: 5.500.000 kr.

Adresse
Bonderødvej 12
4640 Faxe
KommuneFaxe
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal246 m2
Grundareal19.532 m2
Udhusareal264 m2
Garageareal119 m2
Etager3
Stuer3
Værelser6
Byggeår1913
Energimærke
Økonomi
Kontantpris5.500.000 kr.
Brutto33.122 kr.
Netto26.096 kr.
Årligt ejerudgift35.964 kr.
Månedlig ejerudgift2.997 kr.
Bonderødvej 12 er en liebhaverejendom med en dejlig beliggenhed ud til grønne marker i billedskønne omgivelser. Her er der fred og ro med kun 10 min. til Faxe med indkøb, skole og børnehave. Under 15 min. til motorvejstilkørslen til KBH.

Via perlestensbelagt indkørsel kommer man frem til denne smukke liebhaverejendom, som fremstår klassisk men samtidig moderne. Stuehuset præsenterer sig vældig flot med fine proportioner herunder kampestenssokkel, røde mursten og smukke dannebrosvinduer. Ejendommen har et rigtig flot energimærke A2010, og opvarmes med luft til vand varmepumpe. Der er lige over 300 etagemeter, at boltre sig på fordelt over 2 gode plan. Indenfor har man bevaret de mange flotte, originale detaljer krydret med et moderne udtryk.

Man kommer indenfor i en stor, smuk hall med høje vægpaneler samt trappeopgang til første salen. Herfra er der adgang til husets stilrene køkken med hårde hvidevarer, stor kogeø, spisebord samt viktuialierum. Videre ind er der 3 smukke stuer og én suite med godt lysindfald og flotte originale trægulve. Der er ligeledes brændeovn samt en flot karnap med udgang til haven. Her kan man samles med venner og familie. Endvidere 2 gode værelser samt badeværelse med badekar og toilet. Derudover er der bryggers/fyrrum med egen indgang samt et disponibelt rum med udgang til baghaven. Via den smukke trappe til 1. salen, finder man i den ene ende, 2 gode værelser med fritlagte bjælker, master bedroom med walk-in closet og udgang til balkon. Flot badeværelse med synlige bjælker, toilet og brus. I den anden ende en meget stort opholdsstue med poolbord samt sofa- og tv afdeling, som passer perfekt til festlige stunder. Der er endvidere indlagt fibernet på ejendommen.

Ejendommen har ca. 2 hektar jordtilliggende, hvor heste eller andre fritidsinteresser kan udfoldes. Til ejendommen hører en klassisk, smuk have som kan tilgås fra stuerne. Sælger har etableret et nyere haveanlæg med 2 store sammenhængende terrasser, hvor leben kan mærkes helt ind i sjælen sammen med den fantastiske udsigt udover landskabet. Bygningssættet til ejendommen er af høj kvalitet og indeholder bl.a. værksted, garage, opbevaringsrum samt stor hal, som er ideel til håndværkeren, bilentusiasten, mekanikeren eller noget helt tredje. Der er endvidere stor, hyggelig gårdsplads, som er omkranset af bygningerne.

Dette er en helt igennem fantastisk ejendom, som bør ses og opleves i virkeligheden.

Vi glæder os til at vise Jer Bonderødvej 12.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge