Kort Billeder

Tornelundsvej 6 - 4690 Haslev

sag:2015LAND

Pris: 1.945.000 kr.

Adresse
Tornelundsvej 6
4690 Haslev
KommuneNæstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal107 m2
Grundareal15.000 m2
Etager3
Stuer1
Værelser4
Byggeår1958
Energimærke
Økonomi
Kontantpris1.945.000 kr.
Brutto8.237 kr.
Netto7.130 kr.
Årligt ejerudgift15.216 kr.
Månedlig ejerudgift1.268 kr.
Tornelundsvej 6 er beliggende under postnummer Haslev, men hører under Næstved kommune, ligesom afstanden til Ringsted er tæt. Dvs ejendommen ligger i trekantsområdet . Der er kort afstand ind til Haslev By ca. 10 minutter i bil, hvor du finder et bredt udvalg af dagligvarebutikker, børnehaver, skoler, efterskoler, restauranter, offentlig transport og meget, meget mere. Her er alt hvad du behøver i dagligdagen.

Området ved Tornelundsvej 6 er præget er flot natur og åbne landskaber herunder marker så langt øjet rækker. Ca. 2,5 km fra adressen ligger Tybjerg Skov. Hvis man ønsker endnu mere natur, kan man tage til området omkring Holmegaards Mose ca. 10 minutter fra adressen, som er den største højmose på Sjælland. Holmegaards Mose er omgivet af omkringliggende skovområder herunder Capions Skov, Sønderskov, Gammellung, Fensmark Skov, Studemose Skov og Tuerne m.fl., som tilsammen udgør et fantastisk naturarsenal.

Tornelundsvej 6 byder på et jordtilliggende på 1,5 hektar ( ej endeligt matrikuleret, og ejendommen kan ligeledes overtages med mindre jord) . Via indkørsel kommer du frem til gårdspladsen som er omkranset af hovedhuset og driftsbygningerne. Der er to driftsbygninger på ejendommen, hvoraf den ene bygning på 168 m2 i dag er udlejet med to erhvervslejemål, der er højt til loftet og flere porte. Den anden bygning, er i røde sten, 160 m2 har været benyttet som ko og svinestald. Begge bygninger er i rigtig fin stand og rummer mange anvendelsesmuligheder.

Selve hovedhuset er i røde mursten med rødt tegltag og fremstår som en muremestervilla. Etagearealet er på i alt 137 m2, som fordeler sig over 3 funktionelle plan. Fra entréen i stueetagen er der på din venstre hånd adgang til ældre badeværelse med klinker, bruser og toilet. Fra din højre hånd i entreen er der adgang til et rummeligt køkken, hvorfra man kan komme videre ind til en stor, lys vinkelstue. Vinkelstuen rummer både plads til spiseafdeling, skrivebordsafsnit samt sofaafdeling med brændeovn. 1.salen fordeler sig over 35 m2, og byder på en god repos med adgang til 2 fine soveværelser. Kælderen er på i alt 30 m2, og har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Ejendommen opvarmes via oliefyr, hvilket rent energimæssigt kan gøres mere fordelagtigt fx ved at skifte til varmepumpe eller pillefyr. Hovedhuset er pt. udlejet.

Haven er fin med træer og buske omkring og god plads til børneleg. Der er desuden en udestue i forlængelse af hovedhuset, hvor man kan sidde og drikke kaffe om sommeren. Haven er vestvendt, hvorfra du har eftermiddags - og aftensolen, som indleder til mange hyggelige timer med familie og venner. Der er også en fin gårdsplads hvor man nemt kan parkere med flere biler, og der er tillige 2 indkørsler på ejendommen, hvorved man kan komme ind og ud med større maskiner, hvis der skulle være et behov herfor.

Hvis Tornelundsvej 6 lyder som noget for dig? Så ring til os på tlf. 56 63 49 49 for en fremvisning!
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge