Kort Billeder

Sorøvej 420 - 4700 Næstved

sag:2013LAND

Pris: 5.995.000 kr.

Adresse
Sorøvej 420
4700 Næstved
KommuneNæstved
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal249 m2
Grundareal112.425 m2
Etager2
Stuer3
Værelser13
Byggeår1990
Energimærke
Økonomi
Kontantpris5.995.000 kr.
Brutto24.123 kr.
Netto21.229 kr.
Årligt ejerudgift35.016 kr.
Månedlig ejerudgift2.918 kr.
Her er liebhaverejendommen, som alle går og drømmer om med en fantastisk beliggenhed tæt på byens mange indkøbsmuligheder, skoler og idrætsfaciliteter m.v. Selve ejendommen er noget helt for sig selv med mulighed for flere boliger, kontorfaciliteter, driftsbygninger med klinik m.v. (her er det kun fantasien, som sætter grænser) beliggende med et fantastisk jordtilliggende på ca. 11 ha, hvor en stor del af jorden er udlagt til hestefolde, ridebane, ovalbane og andre faciliteter til hestehold f.eks. skridtmaskine, foderspiltorv, løsdrift, stalde og Round Pen, lille ridehus samt ridesti.

Hovedbygningen er opført i år 1990 og fordeler sig over 1,5 plan med et samlet boligareal på 249 m2. Ejendommen er opført i filtsede mursten med sprossede vinduer, tegl og fremstår i en stil, som passer rigtig godt til en landejendom. Der er flere hyggelige terrasser og afkroge, hvor man kan tage en pause fra hverdagen, og bare nyde synet af denne dejlige landejendom.

Ejendommen indeholder i stueplan flot entré, bryggers med hårde hvidevarer og adgang til toilet. Endvidere spisekøkken, spisestue/dagligstue med klinkegulv og gulvvarme samt udgang til overdækket, flisebelagt terrasse, hvor man også finder et udendørs spabad. Herudover et lækkert lyst badeværelse med muret bruseniche og 4 rigtig fine værelser. 1. salen byder på i alt 104 m2 med et fantastisk lysindfald med stor hyggelig stue samt stor flot karnap med store vinduespartier og udsigt til haven. Vi finder ligeledes et stort soveværelse med skabe og eget badeværelse med tilhørende sauna. Beboelsen er hele vejen igennem præsentabel og udført i særdeles gode materialer.

Bolig nr. 2 eller kontorbygning er opført i år 2005 i et plan på 141 m2, der p.t. benyttes til bolig. Boligen indeholder opholdsrum/stue med fantastisk lysindfald fra ovenlys samt store vinduespartier. Rundt om opholdsstuen fordeler sig 5 værelser, entré, gæstetoilet, badeværelse, køkkenfaciliteter samt bryggers.

På ejendommen findes desuden rigtig gode bygningsarealer til erhvervsmæssigt brug, herunder lagerhal med gode parkeringsforhold og garage. Der er på nuværende tidspunkt flere erhvervslejemål med gode lejeindtægter herunder hestepension med ca. 10 pensionere samt indtægt fra EU/landbrugsstøtte.

Sorøvej 420 er en særdeles skøn landejendom, som bare skal opleves. Her får I et utal af muligheder både hvad angår beboelse og erhverv. Her er ejendommen, som gør boligdrømme til virkelighed. Ring til os i dag på tlf.: 56 63 49 49 - og bestil en fremvisning af denne skønne liebhaverejendom.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge