Kort Plantegning

Kyse Markvej 32 - 4700 Næstved

sag:2002LAND

Pris: 1.295.000 kr.

Adresse
Kyse Markvej 32
4700 Næstved
KommuneNæstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal112 m2
Grundareal11.041 m2
Etager2
Stuer1
Værelser4
Byggeår1920
Energimærke
Økonomi
Kontantpris1.295.000 kr.
Brutto5.261 kr.
Netto4.625 kr.
Årligt ejerudgift23.928 kr.
Månedlig ejerudgift1.994 kr.
Hyggelig landejendom på ca. 2 tønder land, der er indhegnet til folde med god plads til det mindre hestehold omringet af skøn natur med ro og fred. Ejendommen er beliggende på Kyse Markvej 32 med ca. 10 minutters kørsel ind til Næstved, som byder på hyggelige gågader, caféer, butikker samt træningsfaciliteter. Omfartsvejen ligger et par minutter herfra i bil, som betyder, at man kan komme hurtigt til og fra. Her kommer du til at bo i landlige omgivelser men med kort afstand til by.

Ejendommen indeholder bl.a. hestestald med 5 hestebokse med vandkopper, sadelrum og et disponibelt rum samt en mellemgang til fx opsadling af heste. Endvidere et stort værksted med mange anvendelsesmuligheder. Ejendommens bygninger omkranser gårdpladsen, som er rummelig med nem adgang til alle bygningerne. Der er plads til havebord med videre. Haven er indhegnet og ugeneret med flere frugttræer og med god plads til børneleg.

Det opvarmede boligareal er ifølge energimærket 121 m2 (ifølge BBR 112 m2) fordelt over 2 funktionelle plan. Stueplanen indeholder entré, badeværelse ca. 8 år gammelt med gulvvarme. Endvidere køkken ligeledes med gulvvarme og hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åbent forbindelse med stor opholdsstue med god plads til spisebord- og sofaafsnit og med fin udsigt til marker. Endvidere et stort soveværelse med flisegulve. Første salen byder på en repos samt to lyse værelser, som er oplagt til børneværelser.

Der er gode tur, cykel og ridemuligheder fx Fodsporet (der er en tidligere statsbane) ligger ikke langt herfra, og den er oplagt til motion og frisk luft. Der kører skolebus lige ved ejendommen, som kører til Hyllinge. Nærmeste indkøb ligger i Fuglebjerg ca. 6 km. herfra. Her er der indkøb, bager, slagter og fitness. Der er flere naboer med heste i området, så hvis du deler samme interesse, vil du komme til et godt fællesskab. Ejendommen kan også benyttes til hunde eller andre fritidsinteresser, ikke mindst det gode landliv.

Ring til os på tlf. 56 63 49 49 eller send en mail på post@lobergbolig.dk, så giver vi med glæde en fremvisning af Kyse Markvej 32!
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge