Kort Plantegning

Høsten Teglværksvej 83 - 4690 Haslev

sag:2044LAND

Pris: 3.695.000 kr.

Nyhed
Adresse
Høsten Teglværksvej 83
4690 Haslev
KommuneFaxe
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal182 m2
Grundareal15.398 m2
Udhusareal212 m2
Etager2
Stuer2
Værelser5
Byggeår1877
Energimærke
Økonomi
Kontantpris3.695.000 kr.
Brutto14.491 kr.
Netto12.877 kr.
Årligt ejerudgift37.956 kr.
Månedlig ejerudgift3.163 kr.
NyhedJa
Helt suverænt beliggende landsted i en lille hyggelig landsby ved navn Babberup tæt på Dalby, motorvej, natur i kuperet terræn, hvor matriklen afgrænses af Tryggevælde Å. Ejendommen fremstår yderst velholdt og præsentabel ude som inde. Ejendommen ligger en smule tilbagetrukket fra vejen med dejlig udsigt ud over det smukke kuperede landskab.

Gårdspladsen er omgivet af stuehus, stald og garage med et lille værksted samt lade, som skaber dejlige rammer for en fin ejendom. I laden kan der opbevares campingvogn, hestetrailer, biler eller lagerplads måske til tømmeren eller til hobbymekanikeren, som ønsker plads til en lift. Staldafsnittet er til kip med 4 bokse, stor strigleplads, staldgang samt saddelrum. Der er masser af lys og luft og adgang til foldene herfra. Fra stalden er der adgang til isoleret garage med tilhørende værksted. Ved garagen er der en overdækket vestvendt terrasse med belægningssten, som fortsætter helt ind til stuehuset, og videre rundt til en stor sydøst vendt terrasse beliggende højt i terræn med en stærkt skrående have. Haven fortsætter ned til foldene, og hvis man har dyr kan disse nydes fra stuehuset og terrassen. Ved snefald er skråningen børnenes bedste ven, da den er oplagt til kælketure.

Stuehuset består af to indgange hvor den ene er til et stort bryggers med bord, vask og skabe samt hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til et pænt og nydeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra bryggerset kommer man videre ind i stort køkkenalrum med gulvvarme og brændeovn og plads til spisebord samt sofaafdeling. Køkkenet er fint og nydeligt med god kogeplads og med udsigt til den smukke have. Fra dagligstuen er der adgang til et pænt værelse. I den anden ende af stueplanet finder vi entré med trappe til første sal samt adgang til et værelse i underetagen. På første salen finder vi et toilet med håndvask samt stor stue med loft til kip og et nydeligt soveværelse med skabsplads. Der er masser af indbyggede skabe i hele huset. Taget er fra 2014. Udover brændeovnen er der installeret en varmepumpe samt el-radiator. Der er etableret fibernet i vejen. Sælger har ikke installeret det i huset.

Det er svært at finde en ejendom som denne tæt på skole og indkøb i så naturskønne omgivelser. Til hestefolket er der ikke langt til ridehus. Der er i øvrigt en ældre stald, som kan bruges til mindre dyr - måske løsdrift. Sælger har tidligere haft ridebane på ejendommen, og der er en særskilt indkørsel med kørefast underlag.

Vi glæder os til at vise jer denne pragtfulde ejendom.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge