Kort Plantegning

Broby Overdrev 7 - 4180 Sorø

sag:2006LAND

Pris: 4.995.000 kr.

Adresse
Broby Overdrev 7
4180 Sorø
KommuneSorø
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal312 m2
Grundareal19.999 m2
Udhusareal47 m2
Garageareal41 m2
Etager2
Stuer1
Værelser9
Byggeår/Ombygget1877/1996
Energimærke
Økonomi
Kontantpris4.995.000 kr.
Brutto21.091 kr.
Netto18.101 kr.
Årligt ejerudgift39.456 kr.
Månedlig ejerudgift3.288 kr.
Sjældent udbudt ejendom med energimærke C (naturgas). Her er ejendommen med den beliggenhed alle går og drømmer om. Dejlig beliggenhed helt op til skovområder tilhørende Stiftelsen Sorø Akademi, hvor der må rides med skovkort samt mulighed for andre friluftsaktiviteter. Se mere her: https://www.stiftsor.dk/friluftsaktiviteter/ridning-og-ridetegn/. Ejendommen ligger helt ugeneret næsten for enden af en blind vej, men alligevel med naboer. Vejen fører videre ind i skoven, hvor man kan slå genvej til Frederiksberg med Sorø Station hvorfra toget kører til København. Fra Frederiksberg er der adgang til Sorø
Centrum. Alt hvad du behøver i hverdagen er indenfor for kort afstand.

Der er et jordtilliggende på 19.999 m2 grænsende helt op til skoven. Der er ikke noget bedre end, at gå en tur på den smukke grund. Her er bl.a. en flot, parklignende, sydvestvendt have med en smuk sø der kan nydes fra stuehuset og terrassen. Fra haven går man på sin egen jord, som er udlagt med græs og ender i en skovlund grænsende op til Sorø Akademi skov. Med andre ord er der rigtig mange herlighedsværdier på denne ejendom. Drømmer du om at etablere køkkenhave, må du forberede dig på en grundig indhegning, da vildet trives i stor stil på grunden. Begge naboer har heste med tilhørende faciliteter herunder ridebaner, og er man hesteinteresseret er man kommet til det helt rette område. Sælger har ikke selv hest på ejendommen, men et af udhusene kan måske bruges til et par ponyer.

Selve ejendommen fremstår i rigtig god stand, og kan rumme den helt store familie. Ejendommen er meget velholdt og er løbende moderniseret. Huset kvm fordeler sig over 2 plan. Stueplanen indeholder stor præsentabel hall med pillebrændeovn herfra adgang til rigtig fin spisestue, opholdsstue med udgang til have samt rummeligt spisekøkken ligeledes med udgang til have. Derudover er der et pænt stort badeværelse med toilet samt gulvvarme herudover et gæstetoilet. Herudover et stort rum med skabe, der i dag benyttes som påklædningsværelse, men som kan nemt konverteres til værelse eller kontor, hvis det ønskes. Første salen er med loft til kip, synlige bjælker og store vinduespartier. 1. salen er fordelt over en repos samt 4 store, lyse værelser hvoraf 3 af værelserne er med altan/overdækket terrasse.

Til ejendommen er der et rigtig fint udhus på 41 m2 med plads til haveredskaber og værktøj m.m. Endvidere velholdt garage på 47 m2 opført i 1777 med bindingsværk og med plads til 2 biler.
Hvis du/I er til smuk natur, skøn beliggenhed, masser af plads med kort afstand til hverdagens fornøjelser, så er Broby Overdrev 7 lige noget for Jer! Ring til os i dag på tlf. 56 63 49 49 for en fremvisning!
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge