Kort Plantegning

Visbjergvej 17 - 4230 Skælskør

sag:201864LAND

Pris: 4.995.000 kr.

Tilbud ønskes
Adresse
Visbjergvej 17
4230 Skælskør
KommuneSlagelse
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal250 m2
Grundareal90.000 m2
Etager3
Stuer2
Værelser7
Byggeår/Ombygget1880/1990
Energimærke
Økonomi
Kontantpris4.995.000 kr.
Brutto28.523 kr.
Netto22.627 kr.
Årligt ejerudgift31.764 kr.
Månedlig ejerudgift2.647 kr.
Tilbud ønskesJa
Denne gode landejendom er beliggende kun 9 min. i bil fra Skælskør. Skælskør er en gamle og smuk købstad hvor handel, håndværk og fiskeri, har hørt til bylivets basale gøremål.

Her fås en kvalitetslandejendom med bl.a. ridehal og de helt store rammer. Der er et yderst præsentabelt stuehus, i perfekt kvalitet, og i natur skønne omgivelser. Et utal af muligheder venter jer på denne ejendom, som er bygget i 1880/1990. Ejendommen kan benyttes til det store hestehold, eller til den pladskrævende håndværker, eller andet erhvervsmål. Driftsbygningerne er i særdeles god vedligeholdelsesstand, topkvalitet overalt. Der findes f.eks. tre store lader, hvor den ene er fra 1998 og i dag benyttes denne til ridehus (Ikke officielle mål). Alternativt kan denne bygning benyttes til f.eks. lagerplads, eller anden pladskrævende aktivitet. De to øvrige lader benyttes til halm og opbevaring og den anden er oprindeligt bygget til løsdrift til kvæg. De øvrige staldbygninger benyttes i dag til gildesal, hestestald og værksted mv. Der er endvidere rigtig fine hestebokse med en bred staldgang, indhegnet folde, samt udendørs ridebane med 20x60 mål. Jorden ligger smukt samlet omkring ejendommen. Ejendommen er tillige udbudt med mindre jordareal, måske med mulighed for alternativ løsningsmodel eller med mere jord ca. 2.7 ha.

Stuehuset indeholder køkken-alrum med adgang til stor vinkelstue, tre værelser i underetagen, bad samt bryggers. Første salen tilbyder repos og stue, tre værelser samt et lækkert badeværelse. Stuehuset er yderst rummeligt, den gode udsigt får man ikke bedre, samtidig er der udgang til en hyggelig have og gårdsplads. Prikken over i'et må være den store gildesal med plads til 80 personer, stort køkken samt toiletforhold. Her kan der f.eks. afholdes møder og kurser. Sælger har for nyligt etableret luft/vand varmepumpe. Bemærk, at energimærket er fra, da ejendommen havde oliefyr.

Kom og kig på denne smukke ejendom, som vi glæder os til at vise frem til dig og din familie, samt eventuelt dine samarbejdspartnere.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge