Kort Plantegning

Madelung 3 - 4100 Ringsted

sag:2019LAND

Pris: 8.500.000 kr.

Adresse
Madelung 3
4100 Ringsted
KommuneFaxe
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal346 m2
Grundareal186.208 m2
Carportareal81 m2
Garageareal77 m2
Etager2
Stuer1
Værelser6
Byggeår/Ombygget1772/1979
Energimærke
Økonomi
Kontantpris8.500.000 kr.
Brutto34.190 kr.
Netto29.910 kr.
Årligt ejerudgift40.236 kr.
Månedlig ejerudgift3.353 kr.
En helt usædvanlig ejendom som sjældent udbydes til salg. Ejendommen ligger som den sidste ejendom på Madelung. Det er helt specielt at kører ind på ejendommen via den smukke allé med træer på hver sin side. På den ene side kan man se til den smukke parklignende have og på den anden side eget skovstykke, som vender ud mod markerne. Når man træder ud af bilen kan man hører fuglenes kvidren, og her er et rigt fugle - og dyreliv, som er en naturlig del af ejendommen. Det er normalt at rådyr græsser i parken, som består af nogle helt imponerende træer herunder Rododendroner. Den resterende del af jorden ligger samlet omkring ejendommen, og er forpagtet via forpagter. Der er en fremragende jagt pga. af flere gode remisser herunder eng og sø samt ejendommens eget skovstykke og beliggenheden op til Onterød Skov, som tilhører Giesegård.

Bygningerne fremstår i høj kvalitet og danner rammen om gårdspladsen, som er hyggelig og stor. Sælger har været murermester, hvilket bærer sit tydelige præg på ejendommen. Bygningssættet består af en stor højloftet lade med automatisk port, udelænger som indeholder gildesal med tilhørende toiletfaciliteter, fyrrum, hønsehus og staldområde samt dobbeltmuret garage i høj kvalitet med tilhørende ladeområde.

Stuehuset ligger midt i parken, og indenfor bliver man budt velkommen af en stor smuk hall til kip. Stueetagen består af spisekøkken med udgang til stor overdækket terrasse, bryggers, viktuialierum, badeværelse med sauna samt Master Bedroom med walk-in. I stueetagen er der gæstetoilet tilknyttet i hallen. Endvidere er her en meget stor imponerende stue med åben pejs. Fra hallen er der flot trappe til første sal, som byder på en stor stue med loft til kip samt badeværelse. Herudover er der 4 gode værelser hvoraf det ene indeholder stor billiardstue med pejs. Endvidere er her yderligt et rum. Der er lækre ens bræddegulve og et fuldendt udtryk. Der er den dejligste udsigt fra de to overdækkede terrasser på 1. sal.

En beskrivelse er simpelthen ikke dækkende for ejendommen. Man skal være på ejendommen for at opleve den særlige følelse, som denne ejendom kan give. Kun fremvisning via Ejendomsmægler. Vi glæder os til at vise dig denne perle.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge