Kort Plantegning

Strandstræde 18A - 4673 Rødvig Stevns

sag:2010

Pris: 2.595.000 kr.

Nyhed
Adresse
Strandstræde 18A
4673 Rødvig Stevns
KommuneStevns
Ejendomsdata
TypeFritidshus
Boligareal104 m2
Grundareal1.042 m2
Carportareal22 m2
Stuer1
Værelser5
Byggeår2011
Økonomi
Kontantpris2.595.000 kr.
Brutto11.256 kr.
Netto9.673 kr.
Årligt ejerudgift25.356 kr.
Månedlig ejerudgift2.113 kr.
NyhedJa
Arkitekttegnet sommerhus tegnet af Tegnestuen Michael Frölich, Strøby udbydes nu til salg med blot ca. 100 m til Østersøen, sandstrand samt stor flot eng.

Huset er beliggende i et charmerende miljø med helårshuse og sommerhuse. Rødvig er særdeles attraktivt, og her finder du et stort leben, og mange arrangementer afholdes her. Rødvig Havn er meget smuk, og er kendt for sit levende havnemiljø herunder med lokale fiskere, restauranter og spisesteder.

Sommerhuset er æstetisk korrekt udført med mange lækre detaljer og opført i udvalgte kvalitetsmaterialer af lokale håndværkere. Facaden er udført i lærketræ og tagrender er udført i zink, som er slagloddet sammen. Lysindfaldet er helt fantastisk med store vindues partier, og ikke mindst et rytterlys i taget. Dette kommer til sin fulde ret i det store køkkenalrum, der selvfølgelig er opført til kip.

Huset indeholder indgangsparti med bordplads samt skabe/udtræksskuffer, og herfra er der adgang til det store, flotte køkkenalrum. Udestuen er på 30 m2, som er udover boligarealet på 104 m2 jf. BBR, men fremstår som en integreret del af huset. Køkkenet er udført i samme materialer som bryggers med skuffeelementer og køkkenskabe fra Køkkensnedkeren samt bordplader af Italiensk marmor. I køkkenet er der et stort glaskeramisk komfur, hvor kokken rigtigt kan sno sig, og servere frisk dampet torsk fra Østersøen, købt på havnen i Rødvig. Der er tre værelser i huset. Det første er et master bedroom med eget badeværelse med to brusere, udført i tumblet marmor. De to øvrige værelser har hems og rytterlys. Der er et ekstra badeværelse med bruseniche, som er opført i samme lækre stil og materialer som det første badeværelse. Der er gulvvarme overalt i huset. Der er fibernet på ejendommen, så man kan streame løs. Der er IHC-styring af lyset i hele huset. Gulvene i huset er plankegulve i fyr træ, som er lud og sæbebehandlet.

Fra huset kan man gå direkte ind i et lille annex. Dette kan benyttes til gæsterum, pulterrum eller alternativt. I tilknytning til annekset er der overdækket udebruser, efter man har været på stranden. Huset opvarmes med gas, der er tillige opsat en varmepumpe. Huset er rigtig godt isoleret, og kan benyttes året rundt. Rundt om huset er der anlagt en stor, flot træterrasse, hvor solen kan nydes fra tidligt morgen og til solnedgang. Haven er nem at passe, og der skal kun slås græs. Indkørslen er udført i ærtesten af sø-materialer og bilen kan køres i carport, som er en integreret i huset. Kort sagt er alt ved ejendommen nøje gennemtænkt, og intet er overladt til tilfældighederne.

Skal du være den heldige ejer af dette arkitekttegnede sommerhus, så kontakt LobergBolig for en fremvisning.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge