Kort Plantegning

Langagerhuse 43 - 4600 Køge

sag:2036

Pris: 1.374.984 kr.

Nyhed
Adresse
Langagerhuse 43
4600 Køge
KommuneKøge
Ejendomsdata
TypeAndelsbolig
Økonomi
Kontantpris1.374.984 kr.
Årligt ejerudgift43.560 kr.
Månedlig ejerudgift3.630 kr.
NyhedJa
Nu udbydes denne attraktive andelsbolig på Langagerhuse 43. Boligen er beliggende i Hastrup kun få minutter fra skole, indkøb, busstoppested samt idrætsfaciliteter og Køge Centrum. Der er rigtig fine gåmuligheder i området med flotte grønne arealer og marker. Der er 1. stk. p-plads til boligen lige ude foran hoveddøren samt gæsteparkeringsmuligheder. Her er der kort afstand til alt, som man behøver i dagligdagen.

Boligen byder på en stor entré med trappeopgang til første salen. Fra entréen er der direkte adgang til køkkenet og stuen. Stuen er flot og indbydende med et dejligt lysindfald og god plads til både spisebord og sofaarrangement. Køkkenet fremstår i lyse elementer med diverse hårde hvidevare. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig vestvendt udestue samt have med terrasseområde. Første salen er indrettet med to flotte værelser, en god møblerbar repos samt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Foreningen er god og sund. Her er bl.a. et fælleshus med tilhørende to værelser med bad, som kan lejes separat. Det er desuden tilladt at holde hund (bestemte racer undtaget, jf. husordenes § 8)

Alt i alt en fantastisk bolig i et meget attraktivt område.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge